dimecres, 28 de novembre de 2018

Torna la Mary Poppins/El regreso de Mary Poppins

El proper 21 de desembre s'estrena als cinemes espanyols "El regreso de Mary Poppins".
Torna la mainadera màgica que ens va captivar de petits. Aquest cop ens portarà a viure noves aventures amb una Jane i Michael  Banks adults i els fills d’aquest últim, orfes de mare.
Mary Poppins (Emily Blunt)tornarà a portar al màgia, la fantasia i l’alegria a la vida dels Banks. Els portarà a descubrir llocs nous plens de color i els presentarà a la seva cosina excèntrica Topsy (Meryl Streep).
En aquesta seqüela el company i amic de la mainadera serà un fanaler (Lin-Manuel Miranda).
Grans números musicals, cinema d’animació barrejat amb actors reals i molt de color és el que ens portarà la nova pel·lícula de Disney ambientada en un Londres dels anys 30. Tot i que s’ha modernitzat es manté l’esperit clàssic de la original interpretada per Julie Andrews i Dik Van Dyke. Aquest últim a volgut aparèixer també en aquest retorn als seus 92 anys interpretar el paper de banquer.
A continuació us deixo dos dels cartells principals del film i el trailer. Si voleu passar pel meu altre blog podreu veure també el meu dibuix de la pel.lícula.

El próximo 21 de diciembre se estrena en los cines españoles "El regreso de Mary Poppins".
Vuelve la niñera mágica que nos cautivó de pequeños. Esta vez nos llevará a vivir nuevas aventuras con una Jane y Michael Banks adultos y los hijos de este último, huérfanos de madre.
Mary Poppins (Emily Blunt) volverá a taer al magia, la fantasía y la alegría a la vida de los Banks. Los llevará a descubrir lugares nuevos llenos de color y les presentará a su prima excéntrica Topsy (Meryl Streep).
En esta secuela el compañero y amigo de la niñera será un farolero (Lin-Manuel Miranda).
Grandes números musicales, cine de animación mezclado con actores reales y mucho color que nos traerá la nueva  película de Disney ambientada en un Londres de los años 30. A pesar de que se ha modernizado se mantiene el espíritu clásico de la original interpretada por Julie Andrews y Dik Van Dyke. Este último ha querido aparecer también en este regreso a sus 92 años interpretando el papel de banquero.
A continuación os dejo dos de los carteles principales del film y el trailer. Si deseais pasar por mi otro blog podréis ver también mi dibujo de la película.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada