dijous, 9 d’agost de 2012

Estrena de la pel·lícula de Disney-Pixar: Brave (Indomable)/Estreno de la película de Disney Pixar: Brave (Indomable)

Per fi arriba als cinemes una de les pel·lícules més esperades de Disney-Pixar: Brave ( Indomable). La història en aquesta ocasió, té una protagonista pèl-roja anomenada Mérida que tot i ser una princesa, és una arquera molt bona que busca el camí a seguir a la vida. Mérida desafia una ancestral costum creant el caos al regne, a més demana ajuda a l'excèntrica bruixa que li concedirà un desig que resultarà terrible. Haurà de fer servir tots els seus recursos i habilitats per acabar amb la terrible maldició. 
Animació amb segell Disney-Pixar que pel que sé, deixarà encantats a grans i petits que sortiran dels cinemes satisfets amb aquesta història d'aventures on l'heroina és una adolescent amb caràcter. Si alguna cosa s'ha de destacar, és els gran nivell de l'animació per exemple, el cabell de la Mérida, sembla real en tots els moments de la pel·lícula. Suposo que al ser una gran admiradora del gènere i de la productora, només puc dir coses bones per aquest motiu... Jo no me la perdo!
Aquí us deixo unes imatges i el tràiler amb comentaris dels seu director, productora i protagonistes, a sota de l'entrada en castellà.

Por fin llega a los cines una de las películas más esperadas de Disney-Pixar: Brave (Indomable). La historia en esta ocasión, tiene una protagonista pelirroja llamada Mérida que a pesar de ser una princesa, es una arquera muy buena que busca el camino a seguir en la vida. Mérida desafía una ancestral costumbre creando el caos en el reino, además pide ayuda a la excéntrica bruja que le concederá un deseo que resultará terrible. Deberá utilizar todos sus recursos y habilidades para acabar con la terrible maldición.
Animación con sello Disney-Pixar que por lo que sé, dejará encantados a grandes y pequeños que saldrán de los cines satisfechos con esta historia de aventuras, donde la heroína es una adolescente con carácter. Si algo hay que destacar, es el gran nivel de la animación por ejemplo, el cabello de Mérida, parece real en todos los momentos de la película. Supongo que al ser una gran admiradora del género y de la productora, sólo puedo decir cosas buenas o sea que... ¡Yo no me la pierdo!
Aquí os dejo el trailer con comentarios de su director, productora y protagonistas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada