dilluns, 26 de març de 2012

Estrena de la setmana/ Estreno de la semana: "Lorax. En busca de la Trúfula perdida"

Aquest divendres s'estrena una pel·lícula d'animació anomenada "Lorax. En busca de la Trúfula perdida". De la mà de "Universal Pictures" és l'adaptació del llibre infantil del Dr.Seuss sobre una criatura del bosc que simbolitza  el poder etern de l'esperança. La Pel·lícula explica la història d'un noi que busca l'objecte que li permetrà guanyar-se l'afecte de la noia dels seus somnis. Per aconseguir-ho, ha de descobrir la història del Lorax, una encantadora encara que malhumorada criatura que lluita per protegir un món en vies d'extinció. Finalment, encara que estigui dedicada al públic infantil, deixa el seu missatge ecologista criticant a l'espècie humana que ho fa malbé tot per aconseguir poder. L'animació és espectacular amb una amplia gama de colors i en 3D.Una bona opció per a petits i grans aquestes vacances de setmana santa. Com sempre us deixo unes imatges i el tràiler a sota de l'entrada en castellà.
Este viernes se estrena una película de animación llamada "Lorax.En busca de la Trúfula perdida". De la mano de "Universal Pictureses la adaptación del libro infantil del Dr.Seuss sobre una criatura del bosque que simboliza el poder eterno de la esperanza. La Película cuenta la historia de un chico que busca un objeto para poder hacerse con el cariño de la chica de sus sueños. Para conseguirlo, debe descubrir la historia del Lorax, una criatura siempre de mal humor que lucha por proteger un mundo en vías de extinción. Finalmente, aunque esté dedicada al público infantil, deja su mensaje ecologista criticando a la especie humana que lo estropea todo para conseguir poder. La animación es espectacular con una amplia gama de colores y en 3D. Una buena opción para pequeños y grandes estas vacaciones de Semana Santa.
2 comentaris:

  1. Hola Lurd, parece que tiene muy buena pinta la peli, habrá que tenerla en cuenta y llevar a los chavalillos a que la vean, gracias por la información.
    Aprovecho para decirte que tienes algo en mi blog para ti, espero que te guste: http://piruja55.blogspot.com.es/2012/03/premios.html#comment-form

    Un besote.

    ResponElimina