dilluns, 21 de novembre de 2011

Viu la màgia del Nadal/Vive la magia de la Navidad

Era la nit de Nadal i a casa la Marta tot eren preparatius per rebre a tots els convidats. La família es reuniria un any més per celebrar una nit màgica. "Màgica?" pensava la nena, "però si no ha passat mai res màgic aquí, sempre el mateix, el sopar, els torrons, les neules i a dormir!".
 -Marta! Què fas?- li preguntà la mare enfeinada des de la cuina.
-Miro la televisió...-va contestar.
-Doncs apaga-la i vine a ajudar-me, si us plau...-
La nena, molt a contracor la va parar, però abans, va veure la imatge d'un Pare Noel que deia:  "Aquesta nit us portaré molts regals si heu estat bons". Pensant en aquelles paraules digué:
-Mare, com és que no passa mai per casa el Pare Noel?-.
-Marta ja saps que aquí venen els reis...-
-Però jo vull saber perquè...-
La mare una mica atabalada li va dir sense pensar-s'ho:
-Mira només et puc dir una cosa, si desitges una cosa amb totes les teves forces en una nit com la d'avui, segur que es compleix.-
La Marta no va quedar molt convençuda però un cop va haver ajudat en la preparació del sopar, es va apropar a la finestra i tancant el ulls molt fort va desitjar que volia veure al Pare Noel encara que fos només passant per davant de casa seva. Però res, tres vegades ho va intentar i tres vegades no va succeir.
La nena molt decebuda va engegar un altre cop la televisió i es va quedar adormida. Mentre dormia, al carrer va començar a nevar. 
-Marta, desperta.- digué dolçament la mare.-Mira, està nevant! Estic convençuda que aquesta nit de Nadal serà més màgica que mai.-
La nena va córrer a la finestra. Les volves de neu queien cada cop amb més intensitat, i escoltant les paraules de la seva mare va desitjar  amb totes les seves forces, però aquest cop amb els ulls oberts, veure el Pare Noel passar per davant de casa seva. Quina sorpresa es va dur quan finalment el seu desig es va complir. Amb el seu trineu sobrevolava la ciutat repartint... "Un moment", pensà la Marta, "no està repartint regals, està llençant volves de neu  per tota la ciutat! Quina meravella! És el millor regal que em podies fer Pare Noel, moltes gràcies!"
Aquella nit mentre sopaven la nena va explicar molt emocionada el què havia vist per la finestra. Llavors la mare li va tornar a dir aquella frase màgica:
-Si desitges una cosa amb totes les teves forces la Nit de Nadal, segur que es compleix-.


Era la noche de Navidad y en casa de Marta todo eran preparativos para recibir a todos los invitados. La familia se reuniría un año más para celebrar una noche mágica. "¿Mágica?" pensaba la niña, "pero si nunca ha pasado nada mágico aquí, siempre lo mismo, la cena, los turrones, los barquillos y a dormir". -Marta! ¿Qué haces? - Le preguntó su madre atareada desde la cocina.
-Miro la televisión...- contestó.
-Pues apagala y ven a ayudarme, por favor ...-
La niña, muy a regañadientes la paró, pero antes, vio la imagen de un Papá Noel que decía: "Esta noche os llevaré muchos regalos si habéis sido buenos". Pensando en aquellas palabras dijo:
-Mamá, ¿por qué no pasa nunca por casa Papá Noel? -.
-Marta ya sabes que aquí vienen los reyes...-
-Pero yo quiero saber por qué...-
La madre un poco confusa le dijo sin pensar:
-Mira sólo te puedo decir una cosa, si deseas algo con todas tus fuerzas en una noche como la de hoy, seguro que se cumple.-
Marta no quedó muy convencida pero una vez hubo ayudado en la preparación de la cena, se acercó a la ventana y cerrando los ojos muy fuerte deseó que quería ver a Papá Noel, aunque sólo fuera pasando por delante de su casa. Pero nada, tres veces lo intentó y tres veces no sucedió.
La niña muy decepcionada puso en marcha otra vez la televisión y se quedó dormida. Mientras dormía, en la calle empezó a nevar.
-Marta, despierta,- dijo dulcemente su madre. -¡Mira, está nevando! Estoy convencida de que esta noche de Navidad será más mágica que nunca.-
La niña corrió a la ventana. Los copos de nieve caían cada vez con más intensidad, y escuchando las palabras de su madre deseó con todas sus fuerzas, pero esta vez con los ojos abiertos, ver a Papá Noel pasar por delante de su casa. Qué sorpresa se llevó cuando finalmente su deseo se cumplió. Con su trineo sobrevolaba la ciudad repartiendo... "Un momento", pensó Marta. "¡No está repartiendo regalos, está tirando copos de nieve por toda la ciudad! ¡Qué maravilla! Es el mejor regalo que me podías hacer Papá Noel, muchas gracias!"
Esa noche mientras cenaban la niña explicó muy emocionada lo que había visto por la ventana. Entonces la madre le volvió a decir aquella frase mágica:
-Si deseas algo con todas tus fuerzas en Nochebuena, seguro que se cumple-.
4 comentaris:

 1. La nieve, la magia, los buenos deseos... Todo el año debería ser navidad!!!

  ResponElimina
 2. Tienes toda la razón.
  Un Abrazo Navideño:)

  ResponElimina
 3. Bon Any Nou, Lourdes, i com sempre FELICITATS per aquest blog tan màgic i encantador!

  Angelina

  ResponElimina
 4. Gràcies Angelina. Bon any per tu també!
  Una abraçada :)

  ResponElimina