dijous, 24 de novembre de 2011

El gat amb botes/ El gato con botas

Demà s'estrena als cinemes la pel·lícula d'animació "El gat amb botes". Narra la història del gat espadatxí, amant i fugisser, que es converteix en heroi quan empren una aventura amb la dura "Kitty Zarpassuaves" i l'astut "Humpty Dumpty" per salvar el seu poble. Tot això passa molts anys abans de conèixer a Shrek, i com passa a totes les pel·lícules de la saga de l'ogre verd, la diversió està assegurada, potser amb acudits més dedicats al públic adult, que als nens. Els dos gats protagonistes tenen les veus d'Antonio Banderas i Salma Hayek, cosa que fa pensar que tindran accent llatí. Personalment, sense haver-la vist encara, crec que si us han agradat les tres pel·lícules de Shrek aquesta no serà una excepció, ara això si, no espereu veure la història del conte popular, perquè no te res a veure. Perquè veieu una mica de què va, a sota de l'entrada en castellà, podeu veure el tràiler. Aquí sota us deixo també unes imatges i si voleu veure un dibuix del gat fet per mi, passeu pel meu bloc de dibuix.

Mañana se estrena en los cines la película de animación "El gato con botas". Narra la historia del gato espadachín, amante y fugitivo, que se convierte en héroe cuando emprende una aventura con la dura "Kitty Zarpassuaves" y el astuto "Humpty Dumpty" para salvar a su pueblo. Todo esto ocurre muchos años antes de conocer a Shrek, y como ocurre en todas las películas de la saga del ogro verde, la diversión está asegurada, tal vez con chistes más dedicados al público adulto, que a los niños. Los dos gatos protagonistas tienen las voces de Antonio Banderas y Salma Hayek, cosa que hace pensar que tendrán acento latino. Personalmente, sin haberla visto aún, creo que si os han gustado las tres películas de Shrek esta no será una escepción, ahora eso si, no esperéis ver la historia del cuento popular porque no tiene nada que ver.
Para ver un poco de qué va aquí os dejo el trailer y si queréis ver el dibujo que he hecho del gato pasad por mi blog de dibujo.2 comentaris:

  1. Hola Lurd, no la he visto pero si he visto los trailers de promoción que hacen el TV, parece graciosa y me imagino que sera como tu dices algo parecido a lo de Shrek, a ver si la vemos:), gracias por la información.

    Besos.

    ResponElimina