dilluns, 20 de juny del 2011

Nit de Sant Joan:Maria la Bruixa (Cinquena part) / Noche de San Juan: Maria la Bruja (Quinta parte)

     La Bruixa Maria estava molt animada, aquella nit seria la seva primera Nit de Sant Joan amb el títol de bruixa. Li sabia greu no poder compartir-ho amb el seu amic Max, però després que quasi els enxampa fent pocions la última vegada, havia hagut de trencar la relació molt a contra cor.
    Estava convidada a la "Mansió 13" del carrer "Gat Negre". Allà hi vivia la Bruixa Cluca una de les més poderoses de la ciutat. Hi anirien bruixes i bruixots acabats de graduar, igual que ella.
   En Max volia descobrir el misteri que envoltava a la seva amiga, i tot i que feia molts anys que no es veien, va decidir anar a trobar-la aquella mateixa nit. La va seguir fins a Mansió terrorífica. El noi ja s'esperava trobar el que va trobar: un centenar de bruixes i bruixots vestits amb les seves millors gales, dansant al voltant d'una foguera que treia fum de colors i coets.
   -Shhhhht, Maria!- la cridà en Max.
   Quan la seva amiga el va veure, el gest de la seva cara va expressar una barreja d'alegria i por.
   -Què hi fas aquí? T'has tornat boig?-
   De seguida el va agafar de la mà i el va fer sortir d'aquell lloc.
Un cop lluny d'allà, li va fer prometre que mai més la seguiria i no explicaria a ningú el què havia vist.
   -Només et puc prometre que no explicaré res però no em privis de veure els teus ulls cada dia...- i dient aquestes paraules la va abraçar besant-la amb gran passió.
   La Maria sabia, que aquella seria una nit màgica i especial per a ella, però no s'hagués imaginat mai aquell meravellós final en el que, del seu cor, van saltar més focs artificials que de en cap altra festa.
   A la Mansió, però, la trobaven a faltar, i coneixent la seva especialitat en ficar-se en embolics, una de les seves ties la va anar a buscar. En veure als nois junts, besant-se, va fer us dels seus poders i mitjançant un encanteri va enviar al noi a casa seva, fent-li creure per enèsima vegada, que tot havia estat un somni.
   -Maria, això ja saps que no ho pots fer...-
Però la jove bruixa seguia tinguen els gust dels seus llavis i la màgia més poderosa dins del seu cor, i tot i que sabia que no l'havia de tornar a veure, estava convençuda que es tornarien a trobar en un futur no gaire llunyà.
Bona nit de Sant Joan!
      
      La Bruja María estaba muy animada, aquella noche sería su primera Noche de San Juan con el título de bruja. Le dolía no poder compartirlo con su amigo Max, pero después de que casi las pilla preparando pociones la última vez, había tenido que romper la relación muy a regañadientes.   
    Estaba invitada en la "Mansión 13" de la calle "Gato Negro". Allí vivía la Bruja Cluca, una de las más poderosas de la ciudad. Irían brujas y brujos recién graduados, al igual que ella.    
    Max quería descubrir el misterio que rodeaba a su amiga y aunque hacía muchos años que no se veían, decidió ir a encontrarla esa misma noche. La siguió hasta la Mansión terrorífica.  
     El chico ya se esperaba encontrar lo que encontró: un centenar de brujas y brujos vestidos con sus mejores galas, danzando alrededor de una hoguera que echaba humo de colores y cohetes. 
   -Shhhhht, María! - la llamó Max.  
  Cuando su amiga lo vio, el gesto de su cara expresó una mezcla de alegría y miedo.  
   -¿Qué haces aquí?¿Te has vuelto loco?-  
   Enseguida le cogió de la mano y le hizo salir de aquel lugar.  Una vez lejos de allí, le hizo prometer que nunca más la seguiría y no contaría a nadie lo que había visto. 
    -Sólo te puedo prometer que no voy a contar nada, pero no me prives de ver tus ojos cada día...-,y diciendo estas palabras la abrazó besándola con gran pasión.  
    María sabía que esa sería una noche mágica y especial para ella, pero no hubiera imaginado nunca aquel maravilloso final, en el que, de su corazón salieron más fuegos artificiales que de ninguna otra fiesta. 
    En la Mansión, sin embargo, la echaban de menos, y conociendo su especialidad en meterse en líos, una de sus tías la fue a buscar. Al ver a los chicos juntos besándose, hizo uso de sus poderes y mediante un hechizo envió al muchacho a su casa, haciéndole creer por enésima vez, que todo había sido un sueño.   
    -¡María, eso ya sabes que no puedes hacerlo! ...-    
    Pero la joven bruja seguía teniendo el sabor de sus labios y la magia más poderosa dentro de su corazón, y aunque sabía que no debía volver a verlo, estaba convencida de que se volverían a encontrar en un futuro no muy lejano.
¡Feliz noche de San Juan!

2 comentaris:

  1. Pues no me cabe duda de que se volverian a encontrar, puesto que ella es bruja.

    Te deseo que tengas un feliz verano, lurdscontes.

    Muchos besos.

    ResponElimina
  2. Muchas gracias Garcibañez, pasa un feliz verano tu tambien.
    Besos!

    ResponElimina