dimecres, 23 de març de 2011

Una altra pel·lícula que barreja acció real i animació/ Otra película que mezcla acción real y animación

Floquet de Neu és una pel·lícula produïda per Filmax, rodada a Barcelona que narra la història del goril·la blanc més estimat del Zoo... i potser del món. L'animació que es barreja amb els personatges reals està feta en 3D i per tant és un gran repte pel cinema d'animació del nostre país. Em sembla una manera entretinguda d'explicar una història real a petits i grans on es mostrarà que ser diferent no és fàcil per a ningú.
La seva estrena  a Espanya   és el dia 23 de Desembre de 2011, com veureu una de les protagonistes és Elsa Pataky que fa el paper de la bruixa que vol visitar el Floquet per canviar el color del seu pèl. Entre les veus dels dibuixos, hi ha la de Carlos Latre i Constantino Romero. Veieu el tràiler al final de l'entrada.

Copito de Nieve es una película producida por Filmax, rodada en Barcelona que narra la historia del gorila blanco más querido del Zoo ... y quizás del mundo. La animación que se mezcla con los personajes reales, está hecha en 3D y por tanto es un gran reto para el cine de animación de nuestro país. Me parece una manera entretenida de explicar una historia real a pequeños y grandes donde se mostrará que ser diferente no es fácil para nadie.
Su estreno en España será el 23 de Diciembre de 2011, como veréis una de las protagonistas es Elsa Pataky que hace el papel de la bruja que quiere visitar Copito para cambiar el color de su pelo. Entre las voces de los dibujos, está la de Carlos Latre y Constantino Romero. Aquí os dejo el trailer.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada