dilluns, 14 de febrer de 2011

Pel·lícules que barregen acció real i animació "EL OSO YOGUI"

Una de les primeres pel·lícules que recordo on es barrejava acció real i animació és "Los Tres Caballeros" de Walt Disney.
 Potser no és unes de les millors pel·lícules que va fer Disney (s'ha de dir que es va estrenar l'any 1944), però si una de les primeres en que personatges reals es barrejaven amb dibuixos animats. Jo la recordo amb nostàlgia, no és una de les que més m'agrada, però valoro molt el treball realitzat en una època en la que els mètodes no eren els que es fan servir servir ara.
Una altre que recordo, és "Quien engañó a Roger Rabbit"(1988).
Aquesta la van coproduir junts Spielberg i Disney i va tenir un gran èxit. Evidentment me n'he deixat moltes, però he volgut anomenar una de les primeres i una de les més modernes abans de parlar de la última, en aquest cas de la Warner: "El Oso Yogui" basada en la sèrie de dibuixos animats del mateix nom. Personatges i dibuixos units un altre cop per fer gaudir a grans i petits de les aventures d'aquest os golafre, i el seu amic Bubu.
El fet que ara hi hagi el 3D segur que la fa molt més espectacular, però he volgut fer un petit recordatori  als començaments del cinema d'animació especialment per valorar la feina feta antigament.
Aquí us deixo el tràiler del "Oso Yogui" que s'estrena aquest divendres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada