divendres, 31 de desembre de 2010

El conte de la Kidi de la revista Kids

Aquest és el conte que podeu trobar a la revista Kids del mes de Gener. Punts de distribució Escoles, teatres, biblioteques, centres cívics, museus, centres culturals, punts d'informació, centres de salut, comerços especialitzats en nens, hospitals... de Lloret de Mar, Blanes, Palafolls, Tordera,Malgrat de Mar, Calella i Pineda de Mar.
Hola, sóc la Kidi, la mascota de Kids, molts potser ja hem coneixeu. M'agradaria explicar-vos com he arribat fins aquí. Ha estat un camí molt llarg i m'han passat moltes, moooltes coses:
L'INICI DEL VIATGE.
Tot va començar un dia com avui, em vaig llevar amb ganes de veure mons nous, noves criatures, i sobretot aprendre jocs desconeguts per a mi . M'encanta jugar!
Un cop a dalt del meu globus, vaig travessar núvols de sucre, estrelles màgiques i galàxies, fins arribar a Sauria. Els habitants d'aquest lloc, eren dracs i dinosaures, que vivien allà des de que van fugir del vostre món. Em vaig fer molt amiga d'en Rexi i en Diplus. Jugàvem a jocs molt divertits, cada dia quan tornaven de l'escola. M'agradava molt jugar a saltar una corda, que feien girar amunt i avall. També escrivien uns quadrats a terra, amb uns números al mig, hi tiraven una pedra a dins i anaven a recollir-la a peu coix. Ens ho passàvem molt bé. Però una tarda, van venir ben preocupats.
-Què us passa? Que no juguem avui?-
-En Draqui està refredat, i quan ha esternudat m'ha cremat la llibreta. El professor, l'hi ha dit que vagi al metge, però li fa molta por, i diu que no hi anirà. Potser tu, el podries convèncer. No vull que em cremi res més. Sisplau que ho faràs?-
Vaig accedir encantada, i quan vaig aconseguir que hi anés, el vam acompanyar, amb en Rexi i en Diplus.
El doctor el va visitar, i quan va acabar, es va posar a preparar una medicina especial per a ell. Hi va posar un trosset de núvol de sucre, tres caramels de fulles de clorofil·la, i l'ingredient més important, estrelletes de mel.
-Te l'has de prendre tres cops al dia, veuràs com milloraràs de seguida.-
En Draqui, es va recuperar molt ràpid, i tot va tornar a la normalitat a l'escola de Sauria. Però arribava l'hora de marxar a un altre món. Em vaig acomiadar de tots agraint-los tot el que m'havien ensenyat, i a dalt del meu globus em vaig enlairar cap a altres indrets. Molt aviat vaig arribar a un lloc gris i fosc. Semblava deshabitat. Ben aviat descobriria qui vivia en aquell lloc tant misteriós... però això, ja és una altra història...

Espero que us hagi agradat.


Salut i contes!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada