dimarts, 19 d’octubre de 2010

Un altre conte de "Maria la Bruixa"

    La Maria, tornava de l'escola, volant sobre la seva escombra. Ja feia el segon curs de bruixeria i li era permès, fer-la servir. Havia quedat amb en Max, per anar a la biblioteca. A l'escola d'educació "normal", els hi havien posat de deures, un treball de literatura, on havien de triar diferents contes, i després inventar-se un història on hi apareguessin tots els personatges que hi sortien.     En Max, va arribar primer, i va començar a buscar. Li agradaven molt els de dracs, bruixes i fades. Quan la Maria va arribar i va veure aquells contes sobre la taula, es va posar una mica nerviosa. Moltes d'aquelles històries, que per en Max eren fantàstiques, per ella eren reals, i a més a més familiars. El va intentar convèncer de triar un altre tipus de contes. Però el nen no va cedir.
   Mica en mica, van anar escrivint la història. "La Bruixa Piluixa i el Bruixot Pilot, volaven per tota la ciutat, buscant a la seva germana, La Bruixa Fluixa. L'havia segrestat un aprenent de bruixot, per canviar-la pels poders dels dos germans. Era malvat i molt ambiciós i no en tenia prou amb els seus. Però el que no sabia,era que els dos germans units tenien més força que ell.
      -On és la nostra germana?- va preguntar el Pilot quan el van trobar.
     -No us diré on és, fins que no em regaleu els vostre poders!-
     -Això mai!- cridà la Piluixa.
     Llavors van unir les forces, i es van concentrar per visualitzar-la. De seguida la van trobar. No era gaire lluny d'allà. Van unir les forces, tots tres, i el van convertir en un canelobre daurat que van guardar a les golfes de casa seva. Fi".
    -Què et sembla?- va preguntar en Max,- és un somni que vaig tenir, només he hagut de posar els noms dels protagonistes d'aquests contes i ja està!-
   La Maria va somriure, i li va dir:- Em sembla perfecte, però jo no he fet res...-.Cosa que no era del tot veritat, aquesta història l'havia llegit el nen un dia que va anar a jugar a casa seva i va trobar el llibre màgic de la família. Com altres vegades li van haver de fer creure que ho havia somniat tot. Gràcies a tot això en Max tenia una gran imaginació. O almenys això era el que creia tothom.
 
                   -----Gifs Animados - Imagenes Animadas
--Fi.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada