dimarts, 19 d’octubre de 2010

La tardor ja es comença a notar

Per una amant de la tardor com jo, és fantàstic començar-la a notar. La inspiració es comença a olorar, i ben aviat afegiré nous contes a aquest bloc estimat meu, que fa un temps tinc abandonat.
 Mentrestant, unes petites frases, frases sense sentit...Històries inacabades...
"El despertador sonava sense parar, la Rut es movia entre els llençols, sense fer cas, ni cap esforç per apagar-lo. Havia passat mala nit, i no volia aixecar-se per res del món; però era una noia responsable, i finalment, fa cedir. Es va llevar, tot donant un cop al maleït despertador, que va caure a terra i es va trencar.
-Vaja..!-
Començava bé el dia...,semblava que el malson que l’havia tingut tota la nit angoixada, la perseguia també un cop desperta."
 
"Les onades esborraven cadascuna de les petjades que anava deixant al seu darrera. La platja, era deserta;hi havia una tranquil·litat absoluta. Només es sentia el moviment del mar. Ja començava a refrescar força, i aviat hauria de deixar el moment més agradable del dia. Sempre hi anava molt aviat, li agradava veure com el sol treia el nas, tímidament, per darrera el mar."
Ben aviat contes infantils per a tots i totes, ben aviat més cosetes que explicar, ben aviat...
 
Salut i contes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada