dimarts, 19 d’octubre de 2010

Avatar, una gran pel-lícula de ciència ficció

... Si,si ja sé que fa temps que es va estrenar..., però no havia tingut la ocasió de veure-la fins fa ben poc. Com a amant de la fantasia i ciència ficció, em va encantar. Un éssers fantàstics que ens fan recordar l'essència de la vida, que hem de cuidar el planeta perquè és on vivim, i només en tenim un, i ens recorden també, que els humans destrossen tot els que es troben pel camí. Una pel-lícula fantàstica però amb sentiments reals, i amb uns paisatges, impressionants.
    Jo no la vaig veure en 3D, però segur, que m'hagués impressionat molt més. Si ja l'heu vist sabreu de què us parlo, si no veieu-la, encara que sigui per curiositat.
    Sé que a molta gent no li agraden aquest tipus de pel-lícules, però en aquest cas el missatge que es dóna crec que l'hauríem de tenir tots molt present. El planeta cada dia està pitjor, i la culpa de que estigui així és de tots nosaltres. Si cada dia reciclem, intentem agafar el cotxe només en cas necessari, apaguem electrodomèstics quan no els fem servir, etc, aconseguirem, encara que sigui poc a poquet, frenar una mica tot els mals que pateix terra. Crec que cada granet de sorra que hi posem per intentar-ho pot aconseguir una gran muntanya.

Salut i contes!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada