divendres, 23 de setembre del 2011

Avui s'estrena una pel·lícula de contes/ Hoy se estrena una película de cuentos: "Kerity, la casa de los cuentos"

La història d'aquesta pel·lícula de producció francesa que s'estrena als cines avui 23 de Setembre, narra la història d'un nen de casi 7 anys que encara no sap llegir, que rep d'herència la més valuosa col·lecció de contes del món. Al nen, que es diu Natanaël, no li agradarà gaire aquest regal però ben aviat canviarà d'opinió. Aquests contes tenen un secret i és que quan cau la nit, els seus personatges cobren vida. L'Alicia i d'altres avisaran al nen del greu perill que corren de desaparèixer si no els ajuda. Natanaël viurà grans aventures amb els seus nous amics fins a poder desxifrar la fòrmula màgica que els salvarà a tots.
 Crec que en aquesta pel·lícula s'intenta motivar als nens perquè llegeixin. Salvar un món ple de personatges estimats per tots, és una bona manera de donar a la lectura la importància que es mereix. Us deixo el tràiler de la pel·lícula més avall.

La historia de esta película de producción francesa que se estrena en los cines hoy 23 de Septiembre, narra la historia de un niño de casi 7 años que todavía no sabe leer, que recibe deherencia la más valiosa colección de cuentos del mundo. Al niño, que se llama Natanaël, no le gustará mucho este regalo pero pronto cambiará de opinión. Estos cuentos tienen un secreto y es que cuando cae la noche, sus personajes cobran vida. Alicia y otros avisarán al niño del grave peligro que corren de desaparecer si no les ayuda. Natanaël vivirá grandes aventuras con sus nuevos amigos hasta poder descifrar la fórmula mágica que les salvará a todos. 
Creo que en esta película se intenta motivar a los niños para que lean. Salvar un mundo lleno de personajes queridos por todos, es una buena manera de dar a la lectura la importancia que se merece. Os dejo el trailer de la película.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada