dilluns, 29 de novembre del 2010

Disney Trailer oficial Enredados...haurem d'esperar al Febrer...

Aquesta setmana s'ha estrenat la última pel·lícula de Disney als Estats Units, aquí haurem d'esperar al Febrer, per fer l'espera una mica més curta aquí deixo el  trailer oficial . Disfruteu-lo...promet ser molt divertida.

divendres, 26 de novembre del 2010

La Frisca y la Brisca (Conte Curt)


 Dues fades bessones, molt entremaliades, fan de les seves al "bosc de les fades". La Frisca va de flor en flor, enganyant-les, i molestant-les. La Brisca vola de nit, amb la seva escombra, d'arbre en arbre despertant a tots els ocells. Tots al bosc, una mica enfadats, decideixen posar fi a tanta entremaliadura. Un matí quan la Frisca es posa damunt d'una de les margarites, aquesta amb totes les seves forces, tanca els seus pètals i l'apreta ben fort, una llarga estona. Quan els torna a obrir, la fada surt disparada, enfarinada de pol·len, caient a terra. Comença a plorar desconsolada. Des del cel, la Brisca la veu, i va ajudar-la a desenganxar cada partícula de pol·len dels seus cabells morats. Enfeinada no se n'adona que milers d'ocells les sobrevolen,  per tirar per sobre seu milers de pinyons que han recollit dels pins del voltant.  Cridant fugen a tancar-se a casa seva. Després d'aquell dia, tots estan encantats, amb les germanes, no només han deixat de fer entremaliadures, ara ajuden a tots en les feines del dia a dia.
Fi
Salut i contes!!!

dimecres, 24 de novembre del 2010

La meva estimada "Campanilla"

dimarts, 23 de novembre del 2010

La fada del fred

La fada del fred, asseguda en la foscor de la nit, observa a la seva amiga l'estrella. La crida però no li respon. De sobte un resplendor il·lumina totes les parts del seu cos. La fada ja no té fred, la fada ha deixat anar el fred, arran de terra. Tot es glaça al seu voltant, tot menys ella. L'estrella i la fada somriuen, l'hivern ja és aquí. És la millor època per estar juntes i explicar-se les seves coses. Són amigues des de fa molts anys, i és la nit de Nadal, la nit que es tornen a trobar, i poden tornar a estar juntes i tornar-se a sentir.
Salut i contes!

divendres, 19 de novembre del 2010

Avui s'estrena l'última de Harry Potter

Avui s'estrena l'última de Harry Potter, efectes especials a dojo... Fantasia per a joves que promet ser un èxit de taquilla com les anteriors. Em sembla que és la setena ja, els actors han passat de ser uns nens a uns adolescents i el seu protagonista crec que el podem veure multiplicat en aquesta entrega.. Disfruteu, amb l'avanç i si podeu al cinema, encara que no s'estrena amb 3D, segur que val la pena.

Un altre con curt de "Maria la Bruixa", el tercer.

Plovia molt, era Dissabte a la tarda, i en Max i la Maria estaven avorrits al saló de la casa de les bruixes. La "Bruixa Fluixa" els preparava un berenar, que no oblidarien. La olor de la xocolata desfeta, va despertar la gana d'en Max que se la va cruspir, tan bon punt li van posar a les mans. Se la va menjar tan de pressa, que un mareig va envair el seu cap. De sobte la sala d'estar va desaparèixer, deixant pas a un món fantàstic ple de joguines de fusta. La Maria també hi era. Hi havia joguines de tot tipus, titelles, cotxes, baldufes, nines...tot, absolutament tot de fusta. En Max no sabia per on començar, no n'havia tingut mai de joguines d'aquell tipus, totes les que tenia eren electròniques o funcionaven amb piles. Van jugar durant tota la tarda, deixant volar la seva imaginació. I de sobte, quan menys s'ho esperaven, van veure com deixava de ploure darrera la finestra de la sala on eren. Tot havia estat un somni, "un altre cop!", va pensar en Max. "Sempre que m'ho passo d'allò més bé, resulta que no és real...". Però aquella vegada, havia estat diferent, el nen es va posar la mà a la butxaca i va trobar el que esperava trobar; una baldufa de fusta. " Sabia que no havia sigut un somni, igual que la resta, en aquesta casa passen coses rares, fantàstiques, però rares, i  un dia d'aquests, esbrinaré què passa en realitat!"

 Fi.
Salut i contes.

dimarts, 16 de novembre del 2010

Tráiler oficial "Las crónicas de Narnia: La travesía del viajero del alba"

Pel amants de Narnia, torna la tercera entrega ,aquest cop sense Disney que se l'ha deixat prendre per la Fox, però espectacular i fantàstica com les dos anteriors. Aquí en teniu un avanç.

divendres, 12 de novembre del 2010

Us agrada algun conte?

Us agrada algun dels contes d'aquest bloc? Envieu-me els vostres comentaris, de les crítiques se n'apren molt, i espero aprendre'n amb l'ajuda de tots vosaltres.
"La gateta de la meva teulada "
La gateta de la meva teulada no em deixa dormir. Es passeja amunt i avall, intentant caçar un ratolí molt més llest que ella. De sobte sento un "terrabastall". Surto a veure què passa... a dalt no hi ha res... La meva sorpresa és a baix. La gateta és al carrer. Deu haver caigut. No té ni una rascada, però al seu costat hi ha un tros de teula trencada. Si, si n'estic segura, ha caigut, però ja es torna a enfilar, fa cara d'enrabiada, amb els ulls encesos, puja un altre cop a la teulada. Em sembla que ja sé què busca. No m'agradaria estar a la pell del ratolí. Corredissa cap a la dreta, corredissa cap a l'esquerra. No aconsegueisxo veure què passa, està massa fosc. Torno a sentir un fort cop seguit d'un llarg silenci. Intento veure alguna cosa. Ja aconsegueixo veure la gateta. Estirada com si no passés res té un somriure en els seus ulls, de las seva boca, hi penja alguna cosa... Està massa fosc, però m'aboco a la barana per veure-ho millor, la curiositat em mata. Ja ho veig!És  la cua del ratolí, que li cau per la comissura dels llavis. La tranquil-litat ha tornat a la meva teulada, si més no, per aquesta nit, ara ja puc anar a dormir. Demà, ja perseguirem més ratolins.

Salut i contes!!