dimarts, 19 d’octubre del 2010

LA FADA TRES FLORETES

Ja havia arribat la primavera al Jardí de la Fantasia. La Fada "Tres floretes" treballava incansable per deixar-ho tot a punt. Havia de despertar a les formiguetes, les abelles, i tota classe d'insectes, perquè sortissin del seu cau, i es posessin a enllestir totes les feines que els hi pertocaven. Mica en mica, el Jardí es va anar despertant, però la "Tres floretes" es va adonar de seguida que la "Margarideta" encara dormia. Sense pensar-s'ho dos cops, va anar a trobar-la:
  -Au gandula! Aixeca't d'una vegada!- digué enfadada.
  Amb feines i treballs es va posar dreta, i li va fer amb les mans que anés passant que ja l'atraparia. La"Tres floretes" la coneixia molt bé, i es va quedar a la porta del seu cau una bona estona, esperant que sortís. Però no hi va haver manera; llavors va tornar a entrar, i la va trobar repenjada damunt la taula, dormida com un soc.
   -Ai què en farem de tu, no n'has tingut prou  de dormir tot l'hivern?-digué deixant caure tres flors damunt del seu cap.
Gifs Animados - Imagenes Animadas
   De seguida es va despertar, i es va posar a treballar, necessitava una petita empenta, per treure's la mandra de sobre: una flor vermella (la força), una de groga ( la llum), i una de verda (la natura). Així era com la Fada "Tres floretes", despertava cada primavera tots els éssers vius del Jardí de la Fantasia.
Fi
Salut i contes!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada